sâmbătă, 25 februarie 2012

Greu in divizia B...

In cea de-a III-a etapa, Inter juca acasa cu Prahova Ploiesti. Dupa isprava din prima etapa cand reusise sa debuteze cu victorie in fata unei echipe puternice, suporterii nici nu concepeau alta varianta decat o noua victorie. Numai ca lucrurile nu aveau sa stea tocmai asa...
"Divortul" declarat al fostei conduri tehnice, lipsa de omogenitate a echipei datorita jucatorilor noi veniti, lipsa de experienta a multora dintre ei, ba chiar maniera ciudata de a conduce acest joc a brigazii de arbitri, toate acestea si-au pus amprenta asupra acestui joc care se va termina cu un rezultat nefast. Desi era doar inceputul campionatului, in opinia mea, cred ca a fost decisiv pentru soarta Interului in divizia B in acel sezon.





Vasluienii vor avea cateva ocazii important culminand cu o bara a lui Stoica in min.45. In prima repriza gazdele vor reusi sa inscrie, arbitrul arata centrul terenului, dar se razgandeste si anuleaza golul provocand frustrare si nervozitate in randul jucatorilor si al specatorilor. In timp ce vasluienii erau "ocupati" cu protestele, oaspetii pun rapid mingea in joc ataca "in haita" cu 8 jucatori in fata a doar 3 vasluieni, dar cu un efort suprauman Genovel reuseste sa stopeze acest atac furtunos.
In repriza a doua, meciul se va desfasura in aceleasi coordonate, nervozitate si incrancenare, iar jucatorii prahoveni vor inscrie unicul gol al meciului in min.73. Un  gol ce va turna plumb in ghetele gazdelor care nu mai au puterea sa revina in joc. Inter Vaslui - Prahova Ploiesti 0-1 si lucrurile incepeau sa devina complicate chiar din debutul campionatului.

Cehlaul Piatra Neamt - FEPA '74 Barlad 2-0.

In divizia C, Mecanica Vaslui - Moldosin Vaslui 3-2, intr-un derby inedit.
Steaua Mecanica Husi - Proletarul Bacau 3-0 si Textila Buhusi - Unirea Negresti 3-0.



Un comentariu:

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!