marți, 28 februarie 2012

Aproape de un rezultat bun

Etapa a IV-a gasea Interul intr-o noua deplasare relativ aproape de Vaslui si anume pe terenul ceferistilor din Pascani. O echipa modesta care se va bate la evitarea retrogradarii spre finalul de campionat si care va scapa doar datorita unor jocuri de culise. Pentru a-si asigura punctele puse in joc, pascanenii vor presta un joc foarte dur sub privirile ingaduitoare ale arbitrului. Dovada sunt cele doua inlocuiri "neprogramate" ale lui Pachiteanu, scos din joc cu arcada sparta chiar in debutul meciului si a lui Ciric, faultat violent in partea a doua a meciului, acesta nemaiputand relua jocul. Oaspetii vor avea cateva ocazii de a marca prin Cioncu, Petrea si Cojocaru, dar cei care vor marca vor fi gazdele printr-un penalty in min.65. Pana atunci avusesera doar o bara in prima repriza, in rest jocul a fost echilibrat. Asadar, CFR Pascani - Inter Vaslui 1-0 si echipa vasluiana nu reuseste sa paraseasca zona "fierbinte" a clasamentului.

Intr-un alt meci, FEPA '74 Birlad - Gloria Buzau 2-0 si birladenii erau mai linistit din punct de vedere a pozitiei in clasament.


In divizia C, Mecanica Vaslui - Luceafarul Adjud 3-2, Unirea Negresti - Moldosin Vaslui 2-1 si Laminorul Roman - Steaua Mecanica Husi 4-0. Rezultate suprinzatoare ale echipei din Husi care are un debut de sezon destul de nefericit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!