luni, 9 ianuarie 2012

Agonie si extaz

Etapa a V-a avea sa fie prima in care Inter va pierde primele puncte Inter (0-0 la Victoria Tecuci). Contracandidatele la promovare erau Textila Buhusi (maxim de puncte in primele 5 etape) si CSM Borzesti, pe locul 3 cu o infrangere din 5 partide. Suporterii erau un pic dezamagiti pentru punctele pierdute in fata unei echipe modeste.
Mecanica avea sa intalneasca acasa pe Gloria Galati si avea sa obtina o victorie importanta (2-0), mai ales ca avea moralul daramat de ultimile rezultate si toata lumea era nemultumita de prestatia lor.


Un derby judetean avea sa fie programat in etapa a VI-a intre Inter si Steaua Mecanica Husi. Husenii aveau o echipa frumoasa in care excelau Iacob (liderul echipei, fostul jucator la Viitorului), Balan, Ungureanu, Cosma. Era o echipa care ar fi putut mult mai mult si care era de temut pentru orice echipa care calca pe terenul ei sau o primea drept echipa oaspete. Pe scheletul acestei echipe, antrenorii Eftimie Haralambie si Grigorescu Alexandru aveau sa cladeasca in doi ani o echipa care se batea de la egal la egal cu echipe din divizia B si divizia A in Cupa Romaniei (remember meciul halucinant cu Flacara Moreni, scor 3-4 din 1989)...o echipa cu Tibulca, Nicu Marian, Tugulan, State, etc...dar toate la vremea lor.
Interul va castiga cu 2-0, iar Mecanica pierdea la Minerul Comanesti cu 2-0. Textila Buhusi se impiedica surprinzator acasa de conjudeteana Proletarul Bacau si astfel Inter si Textila erau la egalitate de puncte (16).


Din nou meci acasa pentru Inter, un 4-0 sec cu Portul Galati, Textila Buhusi nu rezista tempo-ului impus de Inter si pierde la Petrolul Moinesti. Echipele vasluiene avea "grija" de rezultate dintre ele, pe cand bacaoanii se "mancau" intre ei. Astfel dupa etapa VII-a, Inter prelua conducerea in clasamentul seria a II-a a diviziei C si nu avea s-o mai cedeze pana la sfarsitul campionatului. Mecanica a jucat la Proletarul Bacau si a reusit un prim rezultat pozitiv in deplasare (1-1).


In etapa a VIII-a, Inter a avut o deplasare extrem de dificila la CSM Borzesti si avea sa obtina un rezultat excelent de 0-0, avand in vedere ca devenise urmaritoarea Interului in clasament.  Mecanica incepea sa-si revina si sa confirme rezultatul din etapa precedenta, reusind o victorie foarte importanta cu 3-0 pe teren propriu in fata Petrolului din Moinesti mai ales prin prisma pozitiei ingrijoratoare pe care ajunsese in clasament. Tandemul ex-rapidistul Petcu - Doru Ionescu (fost la Poli Iasi) incepea sa ordoneze jocul experimentatului Viorel Bandac, a ambitiosului Danut Cioncu si vicleana extrema Marcu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!