marți, 13 martie 2012

Si bune si rele

Urmatoarele doua etape, a XII-a si a XIII-a au avut loc in aceeasi saptamana. Venea iarna, terenurile incepeau sa devina grele si mocirloase. Nicaieri in tara nu era vreun gazon adevarat, ca sa nu mai vorbesc de vreunul incalzit. In meciurile importante din cupele europene, terenurile erau zvantate cu elicopterele ! Asa ca ce pretentii se putea avea la terenurile din provincie?
Un meci bun facut de Inter pe teren propriu in compania celor de la Siretul Pascani. Danut Cioncu deschide repede scorul inca din min. 16 dupa cateva ratari, iar in min.31 Lupu face 2-0, astfel incat la pauza scorul era linistitor. Speriati parca de o victorie cu adevarat confortabila, vasluienii fac un joc modest in a doua repriza, iar oaspetii marcheaza in min.55 si domina copios partea a doua a jocului. Rezultat final: Inter - Siretul Pascani 2-1.



A urmat joi un meci in deplasare la Cehlaul Piatra-Neamt, o echipa modesta la acea vreme. Iarna incepea sa-si arate coltii, astfel incat meciul s-a desfasurat pe un teren acoperit de zapada. La pauza, Interul intra la cabine cu un 1-1, Tibulca egaland la jumatatea reprizei. Imediat dupa pauza, la primul atac al gazdelor, portarul Anton face o gafa de neiertat si scapa o minge simpla, punadu-i balonul pe tava unui adversar, care-l impinge in poarta.
Desi ai nostri ataca si au cateva bune ocazii, meciul se va termina cu victoria gazdelor: Ceahlaul Piatra-Neamt - Inter 2-1.

Cealalta echipa, FEPA '74 Barlad reuseste un 3-3 in deplasarea de la Slobozia dupa rasturnari spectaculoase de scor: 1-0 pentru gazde, apoi 1-2 Barlad, 3-2 Slobozia si, in fine, 3-3 dupa un penalty transformat de Dumitru pe final de meci. In etapa intermediara, FEPA zdrobeste pe Olimpia Rm. Sarat cu 4-0 pe teren propriu, dupa un meci cu 6 bare (4 ale gazdelor)!
In divizia C s-au intamplat lucruri interesante pe care le voi relata intr-un articol separat.



Un comentariu:

  1. siretul pascani! iata ca pascani nu a avut doar o echipa de fotbal! ci si pe asta!

    RăspundețiȘtergere

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!