miercuri, 7 martie 2012

...si bucurii

Etapa a X-a a adus pe "Municipalul" din Vaslui pe una din cele mai slab cotate echipe din serie si anume pe Petrolul Braila (Ianca). Dominare categorica a gazdelor care avea sa aiba un raport naucitor la cornere (24-2) si ocazii cat pentru toate etapele scurse pana in acel moment. Toamna, frig, teren alunecos.
Si totusi scorul a fost deschis destul de tarziu. Desi parea un adversar usor si meciul s-a derulat aproape in totalitate in jumatatea oaspetilor, atacantii nostri aveau sa rateze ocazie, dupa ocazie, lipsa de concentrare fiind principala cauza a acestor nereusite. Parca enervat de ratarile colegilor din atac, in min.23 Ciochina (fundas dreapta) urmareste un sut de la distanta expediat de Tibulca si deschide scorul. De altfel, acesta din urma avea sa fie singurul care s-a adaptat la conditiile de joc, fiind considerat omul meciului. Al doilea gol avea sa-i apartina dupa un sut de la 18 m din debutul celei de-a doua reprize. Asadar, Inter- Petrolul Braila 2-0 si cele doua puncte obtinute reprezentau o gura de oxigen pentru gazde.
FEPA Barlad a reusit in aceasta etapa un rezultat nul pe terenul celor de la Prahova Ploiesti.





Mecanica Vaslui reusea sa invinga acasa pe Textila Buhusi cu 3-1 (Marcu, Stanisteanu si Tipau) si urca pe locul 3 in clasament. Victorie mare a husenilor la CSM Borzesti cu 3-1 si tine foarte aproape in clasament. Moldosin vine cu 5 goluri in traista de la Laminorul Roman, iar Unirea Negresti pierde la Comanesti cu 3-0.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!