miercuri, 14 martie 2012

Sfarsit de poveste

De fapt, e vorba doar de cantecul de lebada a formatiei Moldosin Vaslui. Prestatiile modeste din campionat si-au pus serios amprenta asupra psihicului atat a jucatorilor, cat si a conducatorilor echipei.
Meci cu Steaua Mecanica Husi, disputat pe terenul II (cel de langa "rotund"). Vremea ploioasa si friguroasa de sfarsit de toamna. Spectatori cam 5-600 pe cele 6-7 trepte de banci metalice. Teren greu si imbibat cu apa.
Dupa o repriza fara istoric, imediat dupa pauza Stoica deschide scorul si era 1-0 pentru Moldosin! Cinci minute mai tarziu, husenii au o lovitura libera de la 20 m, portarul vasluian scapa mingea si arbitrul intalnirii acorda gol pentru oaspeti. Proteste indelungi, busculade, arbitrul este lovit, iar acesta decide sa intrerupa jocul in min.56, cel putin pentru siguranta sa.
Doua saptamani mai tarziu, FRF analizeaza raportul in care erau descrise incidentele de la meci si Moldosin pierde la "masa verde" cu 3-0. Terenul le va fi suspendat o etapa, iar cativa jucatori primesc suspendari importante: Moisa 8 etape, Cozmanca 2 ani (!) pentru lovirea arbitrului, Mihai Buzila (vicepresedinte) 1 an si amenzile aferente.
Dupa acest incident Moldosin nu a mai reusit nimic in campionat, doar infrangeri pe linie, iar in retur echipa avea sa abandoneze competitia.
Intr-o etapa anterioara s-au inregistrat rezultatele: Mecanica Vaslui - Mecon Onesti 2-0 (Bostaca si Dragu), Petrolul Moinesti - Steaua Husi 6-1, Luceafarul Adjud - Unirea Negresti 5-0, Foresta Gugesti - Moldosin Vaslui 5-2, echipele vasluiene parca intrecandu-se care sa ia mai multe goluri. 
In urmatoarea etapa, cea cu incidentele de la Vaslui, rezultatul Modosinului l-am amintit, 1-1 pe teren, 0-3 la "masa verde" , Proletarul Bacau - Mecanica Vaslui 2-0 (un meci pe care l-am vizionat, pe o vreme urata si rece, inghetand practic pe stadionul din Bacau. Transportul cu peripetii, pe undeva pe la Dragomiresti, autobuzul s-a pus de-a latul pe soseaua acoperita de zapada si am fost nevoiti sa-l impingem. Am ajuns totusi la timp la meci.), Unirea Negresti - CSM Borzesti 2-0, echipa din Borzesti fiind o umbra a echipei care in sezonul anterior se batea pentru promovare in divizia B.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!