duminică, 25 martie 2012

Griji inaintea iernii

7 victorii, un egal si 8 infrangeri. Victorii pe teren propriu, cu o singura exceptie, infrangeri pe linie in deplasare, de asemeni cu o singura exceptie. 15 puncte era bruma de puncte pe care Interul o adunase inaintea ultimei etape a returului, a XVII-a. Un ultim meci al sezonului, va avea loc pe un teren inghetat, acoperit cu un puf de zapada, intre doua echipe aflate la poli opusi ai clasamentului, Inter si Unirea Focsani pe terenul ultimei. Ca sa nu cumva sa se dezminta si sa incurce statisticile, Interul avea sa piarda jocul, desi au reusit sa mentina un scos alb la pauza, dar fara sa puna probleme in atac. Doua goluri primite in a doua repriza aveau sa consfinteasca un parcurs al turului aproape normal. Rezultat final: Unirea Focsani - Inter Vaslui 2-0 si urma o vacanta deloc lipsita de griji pentru vasluieni, desi locul pe care au terminat turul (14) le dadea sperante pentru partea a doua a campionatului. Era mult de muncit, atat la capitolul atac, doar 14 goluri marcate, dar si apararea facea parte din punctele slabe ale echipei care a primit in 17 etape, 26 de goluri.

FEPA '74 Birlad va surclasa pe teren propriu pe Petrolul Braila cu 3-0 (Basalic si dubla Mihaila) si termina turul pe un linistitor loc 8, dar la doar 3 puncte de locurile din zona "nisipurilor miscatoare". 
Liniile de clasament a celor doua echipe vasluiene sunt prezentate mai jos, liderele fiind FC Constanta si Poli Iasi, ambele cu cate 23 de puncte  :

8. FEPA '74 Birlad 17 6 5 6 20-15 17p
----------------------------------------
14.Inter Vaslui     17 7 1 9 14-26 15p

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!