duminică, 17 februarie 2013

Unii se ridica, altii se scufunda

Pentru Viitorul era clara directia in care au ales sa-si continue misiunea. Victoriile cu orice pret si oriunde erau singura solutie pentru indeplinirea obiectivului. Pe de alta parte, birladenii aveau sa-si inceapa declinul, deloc de imaginat dupa ce, in timpul turului, ajunsesera pe locul 6 in clasamentul seriei I a diviziei B.  De parca jocul rezultatelor n-ar fi fost suficient de nefast, cateva greseli organizatorice ii vor costa puncte importante pe jucatorii de la FEPA '74. Dar, toate la vremea lor...
Revansa a echipei CFR Pascani chiar pe terenul din Parc. Dupa ce in tur birladenii castigasera la Pascani, acum pascanenii au venit la Birlad hotarati sa-si ia punctele inapoi. Danut Petcu inscrie in prima repriza si birldenii intra la pauza cu un avantaj minim. In partea a doua insa, nu vor mai reusi nimic si oaspetii vor controla jocul. Vor egala din penalty, iar cu un minut inainte de final vor da lovitura de gratie si astfel s-a scris istoria meciului FEPA '74 - CFR Pascani 1-2 ! In echipa din Pascani jucau: Rotaru (un varf de 2 m inaltime!), Campeanu, Raznic, jucatori pe care ii voi gasi printre jucatorii Politehnicii Iasi dupa '90.

Viitorul are un meci in familie pe terenul din Negresti. Fara prea multe pretentii din partea gazdelor. Vasluienii fac legea, inscriu cate 2 goluri in fiecare repriza si meciul se termina Unirea Negresti - Viitorul Vaslui 0-4, fara niciun fel de emotii pentru oaspeti.

Soc insa pe "Municipal": Mecanica primeste pe Petrolul Moinesti. Doua echipa de valori egale aflate la mijlocul clasamentului, deci meciul ar fi putut avea orice deznodamant. Insa faptul ca jucau pe teren propriu ar fi trebuit sa aduca un plus de valoare pentru gazde. N-a fost sa fie. Mecanica a ratat enorm, Petrolul a speculat, pentru ca, nu-i asa, o regula nescrisa spune ca ratarile in fotbal se razbuna. Desi oaspetii au marcat singurul gol al partidei la mijlocul primei reprize si ar fi fost suficient timp pentru revenire, acest lucru nu s-a intamplat, astfel ca meciul s-a incheiat cu victoria oaspetilor cu 1-0.

La Husi, ca de obicei, gazdele fac legea. De aceasta data victima s-a numit Minerul Comanesti. Aflati in forma excelenta, husenii zburda pe teren si Tugulan deschide scorul dupa un sfert de ora de joc. Oaspetii au "indrazneala" de a egal 5 minute mai tarziu, dar asta avea sa fie singura lor reusita. Tibulca, State si Iacob inscriu si meciul se termina 4-1 pentru gazde
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!