joi, 22 noiembrie 2012

Un fleac...i-am ciuruit!

Dupa 11 etape doar 3 echipe meritau de luat in seama in vederea promovarii in B. Minerul Comanesti a iesit repede din joc, iar Steaua Mecanica Husi era mai mereu fie pe pozitie de iepure, fie de arbitru intre echipele care vizau promovarea. Asa incat ramanea o lupta in 3: Mecon Onesti, Gloria Galati si Viitorul Vaslui. Cu Gloria ne-am lamurit cu vreo 2 etape in urma. Acum programarea jocurilor au adus-o la Vaslui pe cealalta rivala a Viitorului pe Mecon Onesti. Suporterii erau rezervati, dar daca ii dovedisem pe cei de la Galati, ii puteam invinge si pe jucatorii Meconului. 
Frig si timp inchis. Doar vreo 2000 de spectatori. Oaspetii insa s-au prezentat extrem de modest. In min.9, Sica Tocariuc (l-am vazut pe la Constructorul Iasi dupa anii '90) deschide scorul si meciul incepe practic de la 1-0. Desi au ratat mult si s-au jucat pe teren, vasluienii mai inscriu doar o data spre finalul primei reprize prin Mihut. In repriza a doua, jucatorii din Onesti cad din toate punctele de vedere si primesc nu mai putin de 4 goluri: 2 semnate Marin Vatui, unul  Stoica si  unul Fl.Sandu,  astfel incat meciul se incheie cu un scor fluviu: 6-0!
Absolut uluitor dupa emotiile cu care a fost asteptat acest meci. Un lucru interesant: dupa 12 etape din cele 35 de goluri marcate de Viitorul pana atunci, 21 erau inscrise de doar doi jucatori, Marin Vatui - 11 si Fl.Sandu 10 !
Mecanica are un meci dramatic la Borzesti! Portarul Bejenaru apara doua penalty-uri, gazdele inscriu in min.80, dar Iulica Tipau nu vrea sa se impace cu gandul unei infrangeri si aduce egalitatea 4 minute mai tarziu. CSM Borzesti - Mecanica Vaslui 1-1
Steaua Husi joaca la Tecuci cu Victoria. Concentrandu-se pe Cupa Romaniei unde eliminasera pe Cehlaul si urmau sa intalneasca o divizionara A, husenii reusesc o remiza in deplasare, 1-1.
Singuri invinsi ai etapei au fost cei de la Negresti. Dupa o prima repriza foarte buna in care au condus cu 2-1 la pauza in fata celor de la Petrolul Moinesti, in partea a doua au cedat si au primit 3 goluri care au rezolvat meciul in favoarea gazdelor. Un 5-10% din partea arbitrilor pentru gazde. Rezultat final: Petrolul Moinesti - Unirea Negresti 4-2
In divizia B, FEPA '74 reuseste sa aduca un punct din deplasarea de la Poiana Campina reusind sa pastreze tabela intacta. Apare beton si iesiri pe contraatac - asta pare sa fi fost tactica barldenilor, dar mai mult nu s-a putut.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!