joi, 8 noiembrie 2012

Confruntare intre titani

Desigur, titlul pare o gluma. Dar pentru vasluieni si cei angrenati in lupta pentru promovare era un "moment al adevarului". Minerul Comanesti sau Mecon Onesti nu pareau echipe care sa poata tine un pasul pana la sfarsit, astfel incat singurele echipe demne de luat in serios erau Gloria Galati si Viitorul Vaslui.
Meciul a inceput foarte bine pentru vasluieni, conducand inca din minutul 8 prin reusita lui Fl.Sandu. Vasluienii domina jocul, iar galatenii nu par a fi o echipa la fel de solida pe cat o arata locul in clasament. Astfel, spre finalul primei reprize scorul devine 2-0, dupa un gol marcat de Stoica la centrarea "rebelului" Lazar (o sa "alint" asa cel putin pentru atitudinea sa ulterioara din alte meciuri). Dupa pauza, acelasi Lazar devine eroul partidei, dupa un gol marcat si un penalty...ratat! Meciul se echilibreaza, galatenii ies mai curajos la joc si reusesc golul de onoare. Scor final: Viitorul Vaslui - Gloria Galati 3-1.
Mecanica a jucat la Stiinta Galati si a reusit sa castige un punct, mentinand tabela imaculata pana la finalul jocului.
Steaua Mecanica Husi face minuni in Cupa Romaniei, scotand din cursa o divizionara B cu pretentii (Progresul Braila), dar se impiedica la una dintre codasele seriei din divizia C, la Proletarul Bacau (scor 1-2).
Un punct important reuseste si Unirea Negresti, la Borzesti, o echipa debusolata, care nu se regaseste, alta data fiind mereu printre echipele fruntase si cu pretentii la promovare. Meciul s-a prelungit suspect de mult, vreo 7 minute, dar negrestenii rezista si pleaca neinvinsi de la Borzesti, scor final 0-0.
In divizia B, FEPA Barlad reuseste o noua victorie pe teren propriu si se mentine in prima jumatate a clasamentului. Invinsii au fost cei de la Metalul Plopeni, scorul fiind deschis inca din min.4 prin Basalic. Pe la mijlocul reprizei, Anton suteaza de la 25 m si scorul devine 2-0 , scor cu care se va termina partida.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!