vineri, 5 octombrie 2012

Se intrevad candidatele

Daca primul meci a fost "de incalzire" pentru Viitorul, in etapa a doua aveau sa inceapa adevaratele meciuri. As vrea sa spun "grele" dar pentru o echipa de liga a III-a...hai sa nu exageram. Spre deosebire de cele doua echipe vasluiene, Mecanica si Viitorul, echipele din Galati pareau pregatite s-o ajute pe concitadina lor in  incercarea de a promova in B. Parca-parca negrestenii si husenii au incercat un pic sa sprijine Viitorul, dar...vom vedea! In  prima etapa, husenii si-au vandut scump pielea la Gloria Galati, iar in etapa a doua contracandidata Viitorului avea sa poposeasca taman pe terenul Mecanicii (in fapt, tot pe "Municipal").
Numai ca jucatorii Mecanicii, desi fusesera certati serios de conducatorii clubului, nu reusesc sa faca fata puternicei echipe din Galati, astfel incat s-au inclinat in fata lor cu 0-1.
Viitorul are viata grea la Galati dar cu alta echipa, Santierul Naval. La pauza este condusa cu 1-0, dar Marin Vatui si Florin Sandu nu sunt de acord cu situatia, marcheaza in repriza a doua si rezolva meciul. 3 puncte importante pentru vasluieni cu o echipa galateana din "cooperativa". Scor: 2-1 pentru vasluieni.
Unirea Negresti pare sa fie inca in vacanta si pierde pe teren propriu in fata celor de la Mecon Onesti cu 0-2, dar si aceasta echipa se va bate pentru a fi "in fata".
In schimb, Steaua Mecanica Husi isi va pastra reputatia de echipa invincibila pe teren propriu si ii "zvanta" pe cei de la Partizanul Bacau cu 5-1.

Desi parea sa fi inceput greu campionatul cu o remiza pe teren propriu, e drept, in fata Politehnicii Iasi, si o infrangere la Suceava, birladenii fac un meci mare pe teren propriu in fata echipei CS Botosani. Primele 20 de minute trec anemic, dar apoi incepe "balul": Dumitru transforma un penalty, Murgeanu si Bularda inscriu si ei, bara si ratare singur cu portarul a aceluiasi Murgeanu ("Ardiles") si la pauza este deja 3-0. Dupa pauza, Dumitru mai inscrie o data si meciul se termina cu inca cateva ratari ale gazdelor, in prim-plan fiind Basalic si Dumitrache.
FEPA '74 - CS Botosani 4-0 !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!