duminică, 28 octombrie 2012

Cu bune si cu rele

Da, da ! Cu rele! As fi vrut sa nu fiu intr-atat de direct si sa scriu "cu mai putin bune" dar lucrurile nu mergeau deloc in directia dorita. Gloria Galati a pornit ca din pusca si abia in etapa a VI-a va pierde primele puncte fiind invinsa la Borzesti cu 1-0 de catre echipa locala. In schimb, Viitorul acumulase doua infrangeri: 2-3 la Proletarul de care am amintit si iata acum un scor aproape de tenis: 4-5 la Victoria Tecuci (echipa din Galati, deh!) intr-un meci in care ai nostri au condus de doua ori (3-2 la pauza), dar gurile rele au acuzat arbitrajul de acest rezultat negativ.
Etapa a V-a aducea rezultate bune (pentru unii) si rele (sic!): Viitorul - CSM Borzesti 2-0 (Lazar si Tibulca) victorie conturata abia in repriza a doua in fata unui adversar extrem de incomod. Mecanica pierde pe final de meci la Textila Buhusi cu 1-0 cu Iulian Tipau pe post de "tap ispasitor" din cauza ratarilor multiple. Intr-un derby vasluian, Unirea Negresti - Steaua Mecanica Husi 2-0, scor stabilit inca de la pauza. Mecanica ajunge pe un neverosimil loc 15 (din 16 echipe), iar Viitorul este doar pe 3 !
FEPA '74 Birlad pierde la Siretul Pascani cu 2-1, o echipa vecina de clasament, recunoscuta insa pentru jocurile extrem de dure de pe teren propriu.



In a VI-a etapa, disputata intermediara peste saptamana, Viitorul pierde la Tecuci asa cum am amintit mai sus. Mecanica invinge pe Unirea Negresti intr-o confruntare locala, iar Steaua Husi bate pe Mecano-Sport Galati cu 3-1. Etapa urmatoare, a VII-a, meci bun facut de jucatorii Viitorului, 3-0 pe teren propriu cu Petrolul Moinesti, o echipa la care vor evolua dupa anii '90 juniorii de la CSS Vaslui de la acea vreme si ii numesc pe Toma si portarul Balauta. Intr-un nou meci intre doua echipe vasluiene, Mecanica se deplaseaza la Husi, dar nu reuseste mai nimic si se intoarce invinsa cu 3-1. Unirea Negresti face scor acasa cu Santierul Naval Galati, scor 4-0.
Evolutii bune insa pentru FEPA Birlad. "Dubla" Marcu intr-un meci acasa cu ASA Campulung Moldovenesc si inving cu 2-0, iar apoi se deplaseaza la Aripile Bacau, de unde se vor intoarce cu un punct (1-1) prin reusita lui Basalic. Birladenii ajungeau la 0 in clasamentul adevarului si respirau oarecum linistit dupa nereusitele de pe teren propriu.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!