marți, 3 aprilie 2012

Steaua lui...Titi Dumitriu

Dumitru Dumitriu. Un antrenor binecunoscut in peisajul fotbalului romanesc. La momentul anilor '88, Titi Dumitriu era antrenor la Steaua Mizil, o echipa puternica si de temut la vremea respectiva, care cocheta frecvent cu primele 5 locuri in clasamentul diviziei B. Echipa prahoveana avea un palmares bun in deplasare si la momentul in care s-a deplasat la Vaslui pentru intalnirea cu Inter avea cel mai bun atac din serie, 37 de goluri, in timp ce echipa noastra avea cel mai slab atac, doar 15 goluri. Intre jucatorii Mizilului se remarcau Greaca si Ene, fosti divizionari A (Petrolul Ploiesti). Asadar un meci deschis oricarui rezultat, dar pentru a nu pierde contactul cu echipele de la mijlocul clasamentului, cele 2 puncte puse in joc pareau vitale pentru vasluieni.
Eroul meciului a fost Danut Cioncu, demon pana spre finalul meciului, cand avea sa-si razbune toate ratarile din timpul meciului. In prima parte, in min.38, Pachiteanu executa o lovitura libera din marginea careului de 16m si la pauza era 1-0 pentru Inter.
Repriza a doua, Cioncu, intrat pe finalul primei reprize in joc, avea sa devina actorul principal, asa cum aminteam si mai sus, dar si-a spalat pacatele in penultimul minut de joc cand a reluat fulgerator in plasa o centrare de pe partea dreapta a lui Baciu, aducand linistea in tribunele "Municipalului". Asadar, Inter Vaslui - Steaua Mizil 2-0.
FEPA '74 Barlad a rezistat 80 de minute pe terenul celor de la Siretul Pascani fiind invinsi in cele din urma cu 2-0.

Debut de sezon si in divizia C. Mecanica Vaslui incepe returul cu o victorie clara in fata celor de la Minerul Comanesti, 4-0 (Magureanu, Tipau, Cioclu si Bandac) . Steaua Mecanica Husi - Mecon Onesti 1-0 si isi consolidau pozitia a doua in clasament, iar Unirea Negresti se inclina in fata liderului, Aripile Bacau cu un categoric 0-5.

Un comentariu:

  1. costel magureanu4 aprilie 2012 la 23:49

    simpatic nea Misu Florea,dar nu eu am dat acel prim gol cu Minerul si nici nu imi aduc aminte cine l-a dat si nici nu prea mai conteaza acum,atunci am avut echipa buna de promovat dar nu prea au vrut sefii

    RăspundețiȘtergere

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!