miercuri, 11 aprilie 2012

Fara revansa

Am mai spus-o si la momentul respectiv : meciul cu Prahova Ploiesti din etapa a III-a a fost decisiv pentru destinul Interului din acel sezon.
Cateva luni mai tarziu, in etapa a XX-a, ar fi fost o buna oportunitate pentru echipa vasluiana sa-si ia revansa in fata formatiei ploiestene. Dar n-a fost sa fie! Gazdele incep jocul neasteptat de bine (pentru ei, desigur!) si inscriu de doua ori in primele 17 minute de joc. Interul echilibreaza jocul si in ciuda catorva ocazii consemnate (Cioncu, Pachiteanu, Baciu) nu reusesc decat un singur gol pe final de meci, in min.85, autor Sandu Ionescu. Rezultat final : Prahova Ploiesti - Inter Vaslui 2-1.
FEPA '74 Barlad incepea sa schioapete in campionat si sa piarda puncte extrem de pretioase pe propriul teren. Doar un 1-1 in fata celor de la Ceahlaul Piatra Neamt si deja fiecare punct castigat sau pierdut incepea sa devina important pentru toate echipele !!

In divizia C, rezultate oarecum normale: Proletarul Bacau - Steaua Mecanica Husi 1-2 (Husul incepea sa-si construiasca cea mai buna echipa din toate timpurile '88-'89, dar nici echipa bacaoana nu era una cu pretentii). Unirea Negresti - Textila Buhusi 2-1, negrestenii cu mare foame de puncte, iar Mecanica Vaslui a castigat la "masa verde" meciul cu Moldosin, aceasta din urma retragandu-se din campionat dupa primele 15 etape.

2 comentarii:

  1. Dupa '89 nimic ?! Ar fi interesant pana in zilele noastre ... FC VASLUI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau :( . Dupa '89 am parasit orasul Vaslui. Poate dintre cei mai tineri, daca se ofera cineva il invita sa deschidem o sectiune noua.

      Ștergere

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!