marți, 19 iunie 2012

Oare scapam?

Dupa 31 de etape Inter statea inca bine. Avea 0 la adevar si inca doua meciuri usoare acasa, castigarea lor ducand la salvarea de la retrogradare. Dar si asta in conditiile in care se inregistrau rezultate normale in celelalte meciuri.
Unirea Slobozia, Olimpia Rm.Sarat si Petrolul Braila erau condamnate deja. Ramanea deschisa lupta pentru evitarea ultimului loc retrogradabil in care erau angrenate mai multe echipe: Inter, FEPA '74, CS Botosani, Ceahlaul si Delta Tulcea. Nici alte echipe nu erau scutite de emotii (Plopeni si CFR Pascani), dar acestea aveau meciuri cu rezultat previzibil in favoarea lor.
In etapa a XXXI-a Inter vine cu mana goala de la Buzau. Scor 2-0 in favoarea gazdelor (Trandafirescu si Profir autorii golurilor pentru gazde), vasluienii reusind doar sa mentina un scor minim pana spre finalul partidei, in speranta unei posibile egalari care insa n-a venit, . In schimb, FEPA '74 Barlad reuseste, cred, scorul seriei in fata Deltei Tulcea, scor 6-0 (!) dupa o prima repriza de foc in care au inscris de 5 ori. Ciuca si Bularda de cate 2 ori, Petcu si Dumitru au scris istoria acestui meci.

In divizia C, Mecanica invinge pe Laminorul Roman in deplasare cu 2-0 (Tipau si Bandac). Aripile Bacau scapa in invingatoare a seriei a II-a si promoveaza matematic in divizia B, invingand in aceasta etapa pe Steaua Husi cu 5-1.
Negrestenii au emotii pe teren propriu cu ultima clasata, Constructorul Focsani. La pauza tabela arata un neverosimil 1-0 pentru oaspeti. Mustruluiti la cabine de antrenorul Misu Stoian, negrestenii intra decisi in teren sa transeze partida in favoarea lor si inscriu de nu mai putin de 6 ori, scorul final fiind 6-1!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!