sâmbătă, 16 iunie 2012

Ne apropiem de final

Etapa XXIX-a : Siretul Pascani - Inter Vaslui 3-0, fara comentarii.
In schimb, meciul din etapa a XXX-a devenea decisiv in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Inter primea pe teren propriu pe Ceahlaul Piatra Neamt care avea deja in buzunar "planuri" de salvare, la acel moment inca nebanuite de vasluieni care trebuiau doar sa-si vada de treaba si sa-si castige punctele cel putin de pe teren propriu (-3 la adevar, fata de 0 cat avea Interul).
Teren greu, imbibat cu apa, spectatori cam putini. Parca intelegand importanta partidei, FRF a trimis la acest meci un arbitru divizionar A, pe C-tin Gheorghe din Suceava care nu avea sa faca rabat de la regulament, ambele echipe terminand jocul cu cate 2(!) jucatori mai putin, Fl. Sandu si Ioan Tibulca fiind eroii negativi ai partidei. In min.16 un sut spre poarta al unui jucator vasluian se opreste intr-o baltoaca in fata portii adverse si Baciu pe faza o introduce in poarta
Restul jocului a fost marcat de animozitati si acte de indisciplina taxate cu rigurozitate de arbitrul partidei. Abia dupa ce fiecare echipa a ramas in cate 8 jucatori de camp si eforturile tuturor s-au dublat, dat fiind si terenul greu, au mai aparut si alte ocazii, Stoica ratand pe final de meci cateva ocazii, semnand si o bara. Rezultat final : Inter Vaslui - Ceahlaul Piatra Neamt 1-0.

Desi cu putine sanse de a evita retrogradarea, penultima clasata, Olimpia Rm. Sarat i-a invins pe birladenii de la FEPA '74 cu 2-0, iar acestia din urma ramaneau cu -2 la adevar. Voi reaminti mereu acest aspect al punctelor de la "adevar" in aceste ultime articole referitoare la aventura Interului in divizia B tocmai pentru a sublinia deznodamantul incorect, anormal si mai ales imoral al acestui sezon.

In aceeasi dupa amiaza, terenul greu incercat de meciul de dimineata din divizia B a trebuit sa suport si un meci din divizia C. Mecanica Vaslui a primit pe Proletarul Bacau. Scor final 3-2 (Tipau si Mircea Stanisteanu din 2 penalty-uri), dar cu emotii pentru ca oaspetii au condus cu 2-1.
Unirea Negresti nu poate face mare lucru la Borzesti, desi au jucat curajos si au avut doua bare. Au pierdut in final la limita cu 1-0.
Steaua Mecanica Husi a castigat la "masa verde" meciul cu Moldosin, retrasa din campionat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!